Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Accidentat in Piatra Craiului, preluat cu un elicopter si adus in Capitala

Accidentat in Piatra Craiului, preluat cu un elicopter si adus in Capitala

Autor:

Operatiune de salvare la inaltime, in cursul zilei de duminica.

 

smurd iasi 720x465 Accidentat in Piatra Craiului, preluat cu un elicopter si adus in CapitalaSalvatorii montani argeseni au pornit in ajutorul unei persoane care s-a accidentat in masivul Piatra Craiului. Conform Salvamont Romania, este vorba despre o “persoana suspecta de fractura de coloana si care a fost stabilizata si transportata pana la cabana Brusturet”.

Victima a ajuns apoi in atentia echipajului unei ambulante SMURD care venise pentru a o prelua. Dupa o evaluare, s-a decis chemarea unui elicopter, astfel incat persoana respectiva – despre care momentan nu se cunosc prea multe detalii – sa fie dusa cat mai rapid la spital. Conform aceleiasi surse, cadrele medicale au hotarat transportarea victimei la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Bucuresti.

Tot in cursul acestei ultime zile a saptamanii, s-a aflat ca salvatorii au fost chemati in ajutorul unei tinere, aflate la o cabana din Muntii Fagarasului, care avea nevoie de medic. Si cum – din cate au anuntat cei de la Salvamont romania – transportul pe o targa ar fi putut dura chiar si 12-14 ore, s-a decis solicitarea unui elicopter SMURD Mures.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!