AcasăNewsAccident teribil: Mai multi oameni care participau la o inmormantare, la Vaslui,...

Accident teribil: Mai multi oameni care participau la o inmormantare, la Vaslui, izbiti de o masina cu paine!

Ultimul drum al unei femei a fost marcat de un moment greu de imaginat. Mai multe persoane care mergeau pe marginea drumului, parte a convoiului funerar, au fost izbite in plin de o masina care transporta paine.

De parca nu erau suficient de incercati de soarta, au mai trecut printr-o experienta traumatizanta. Li s-a intamplat unor vasluieni care participau la inmormantarea unei femei. Din motive neelucidate inca, soferul a piedut controlul volanului si a lovit in plin cortegiul funerar. Sapte persoane au fost ranite, patru dintre acestea fiind transportate, potrivit Romania TV, la spital, in Vaslui. In timp ce leziunile suferite de trei dintre victime au fost usoare, fiind suficiente ingrijirile de la medicii de la Salvare, celelalte persoane care au avut de suferit de pe urma deraparii masinii cu paine au ajuns, pentru investigatii suplimentare, la unitatea medicala amintita.

Accidentul a fost cauzat, cel mai probabil, de o defectiune tehnica la autovehiculul folosit la transportul produselor de panificatie, insa ancheta politiei va elucida cu exactitate ce anume a dus la producerea acestui incident.

Sursa foto: cugetliber.ro

334 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger