AcasăNewsAccident sinistru in metroul din Milano

Accident sinistru in metroul din Milano

O femeie parasise peronul si se indrepta spre tunel

Cel putin 17 persoane au fost ranite in urma unui accident produs  ieri la metroul din orasul italian Milano, au informat serviciile de interventie ale Regiei de Transport din oras.

O femeie parasise peronul si se indrepta spre tunel

Ieri dimineata, un tren de metrou a franat bruscin apropierea statiei de metrou „Uruguay” din Milano, iar 17 pasageri au fost raniti. Niciunul dintre raniti nu prezinta insa risc vital. Regia de Transport din Milano (ATM) a transmis ca „trenul de metrou a franat brusc din cauza unei interventii de urgenta la alimentarea cu electricitate a tronsonului, in contextul in care o persoana intrase in mod neautorizat in tunel cu presupuse intentii sinucigase”. Din inregistrarile camerelor de supraveghere video reiese ca persoana in cauza este o femeie care a parasit peronul intr-o portiune in care acesta cobora spre sine si se indrepta spre tunel. „Alimentarea cu electricitate pe Tronsonul Rosu al metroului din Milano a fost intrerupta zece minute, pana cand persoana suspecta a fost depistata si evacuata”, a precizat ATM.

Trenul a franat brusc iar persoanele ranite au necesitat interventia ambulantelor

„Imediat dupa reluarea alimentarii cu electricitate, un tren a franat brusc din cauza activarii automate a sistemului de siguranta. Compania prezinta scuze pentru incident si incearca sa afle de ce s-a activat sistemul de siguranta”, a informat ATM. Urmare a incidentului, circulatia trenurilor de metrou a fost afectata in Milano.

author avatar
Bogdan Borcea
588 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger