Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Accident si tramvaie blocate pe Stefan cel Mare

Accident si tramvaie blocate pe Stefan cel Mare

Autor:

Un eveniment rutier nedorit a dus la blocarea circulatiei tramvaielor liniilor 1 si 46. Accidentul s-a produs pe soseaua Stefan cel Mare, in apropierea stadionului Dinamo.

 

salvare2 350x196 Accident si tramvaie blocate pe Stefan cel MarePrimele informatii indica faptul ca un pieton a fost lovit de o masina. La fata locului au ajuns atat medicii de la ambulanta, care i-au acordat primele ingrijiri victimei, cat si politistii, care au facut investigatiile menite sa stabileasca imprejurarile in care s-a produs incidentul rutier.

Cum accidentul de joi dimineata s-a produs chiar pe liniile de tramvai, circulatia mijloacelor de transport in comun pe sensul catre Banu Manta a fost intrerupt, pana la finele operatiunilor medicale si, respectiv, ale masuratorilor.

E a doua oara cand circulatia tramvaielor liniilor 1 si 46 e afectata de un accident, pe Stefan cel Mare, in mai putin de 24 de ore. Trei masini s-au ciocnit, undeva in apropiere de strada Vasile Lascar, una dintre ele rasturnandu-se pe sosea.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!