AcasăNewsAccident rutier in Cluj! Au vrut sa fure mireasa, dar au urmat...

Accident rutier in Cluj! Au vrut sa fure mireasa, dar au urmat clipe de cosmar!

Tragedie in judetul Cluj, in noaptea de sambata spre duminica! Masina in care se aflau mireasa si alte patru persoane a lovit in plin un cal lasat liber.

Accidentul rutier s-a petrecut la putin timp dupa ora 0.00, in timp ce mireasa era furata. In urma impactului, nasa, aflata pe bancheta din spate a masinii, a murit pe loc. Tanara care abia se casatorise a suferit rani grave.

Medicii de pe Ambulanta au venit imediat la fata locului pentru a le acorda victimelor primul ajutor. Pe timpul transportului catre spital, mireasa in varsta de 42 de ani a intrat in stop cardio respirator, dar medicii au reusit sa o resusciteze, scrie Dejeanul.ro.

Si ceilalti nuntati se afla in stare grava. Singurul care a scapat cu rani usoare a fost proprietarul autoturismului, care se afla pe locul din dreapta. Acesta le-a spus politistilor ca soferul a consumat alcool inainte de a se urca la volan.

Impactul a fost atat de puternic incat calul a fost purtat pe capota autoturismului aproape 50 de metri. Oamenii legii continua cercetarile pentru a identifica proprietarul animalului.

acc nunta nires dejeanul de DejeanulRo

author avatar
Anca Murgoci
2.220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger