AcasăNewsAccident pe Stefan cel Mare: O femeie ranita. Unul dintre soferi a...

Accident pe Stefan cel Mare: O femeie ranita. Unul dintre soferi a fugit de la locul impactului

Politia a fost chemata, duminica, la locul unui accident de circulatie soldat cu un ranit. O masina s-a izbit intr-un refugiu de tramvai, dupa ce, potrivit martorilor, un alt autoturism ar fi acrosat-o, impingand-o, practic, in spatiul destinat calatorilor care asteapta mijloacele de transport in comun.

Accidentul a avut loc pe soseaua Stefan cel Mare, pe fondul unei depasiri riscante. Sotia soferului autoturismului ajuns de pe sosea pe refugiul de tramvai a suferit leziuni si a fost transportata rapid la Spitalul Floreasca, situat in apropierea locului accidentului. Din primele informatii, ranile nu ii pun viata in pericol, femeia fiind in stare stabila. Din fericire, nicio alta persoana nu a fost ranita in urma impactului, pentru ca, la ora producerii accidentului, pe refugiu nu s-ar fi aflat calatori.

In urma producerii impactului rutier, cel de-al doilea conducator auto, despre care se crede ca ar fi responsabil de producerea coliziunii, a fugit. Politia il cauta la aceasta ora pe sofer, urmand ca, in momentul in care va fi gasit, sa fie dus la audieri.

De asemenea, autovehiculul care s-a lovit e refugiu s-a ales cu avarii serioase.

175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger