AcasăNewsAccident pe DN 1, in judetul Brasov. Trei oameni au ajuns pe...

Accident pe DN 1, in judetul Brasov. Trei oameni au ajuns pe mana medicilor

Ambulantele au fost chemate sa intervina de urgenta pe DN1, la intrarea in localitatea brasoveana Sercaia, la locul unde o masina condusa de un barbat in barsta de 64 de ani s-a lovit de camion.

Odata ajunse la locul impactului, echipajele specializate in interventii de acest gen au acordat primul-ajutor soferului si unei femei aflate in autoturismul care a intrat in coliziune cu autocamionul, dar si conducatorului vehiculului de mare tonaj.

Accidentul s-a produs joi in jurul orei 13, pe DN 1 Brasov-Fagaras, la iesirea din localitatea Sercaia. Mai trebuie spus ca nefericitul eveniment rutier a afectat traficul rutier in zona, pentru ca a cauzat oprirea circulatiei pe ambele sensuri de mers, la kilometrul 221 al DN 1, pentru circa trei sferturi de ora, din cate au anuntat reprezentantii Centrului infotrafic al Politiei Romane.

Din primele date anuntate de IPj Brasov, accidentul s-a produs ca urmare a faptului ca soferul autoturismului ar fi ales sa faca o depasire intr-o zona in care o astfel de manevra nu este permisa, ajungand cu masina pe sensul opus de mers, si intrand in incoliziune cu autocamionul al carui tanar sofer circula regulamentar. Ancheta in acest caz este, insa, in plina desfasurare.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti-Ilfov

author avatar
Cristina Stefan
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger