AcasăNewsAccident pe DN 1 Bucuresti - Ploiesti. Circulatia autoveniculelor, afectata!

Accident pe DN 1 Bucuresti – Ploiesti. Circulatia autoveniculelor, afectata!

Un accident de circulatie, care a avut loc in urma cu doar cateva zeci de minute, a afectat circulatia pe drumul national 1, care face legatura intre Bucuresti si Ploiesti.

Pentru moment nu se cunosc foarte multe informatii despre evenimentul rutier nedorit si daca au existat victime in randul conducatorilor auto, ai pasagerilor aflati in masini, ori al pietonilor. Ce se stie, insa, este faptul ca au fost implicate doua autovehicule, ca accidentul a avut loc in jurul orei 13, pe DN 1 Bucuresti-Ploiesti, in judetul Ilfov, pe sensul de mers catre orasul situat in imediata apropiere a Capitalei si ca, potrivit Centrului Infotrafic, incidentul a ingreunat circulatia in zona kilometrului 16.

Mai precis, in perimetrul in care a avut loc accidentul, masinile ruleaza pe o singura banda, alternativ, pana la remedierea problemelor aparute pe carosabil. Intre timp, soferii care au drum in zona sunt sfatuiti sa circule cu atentie, sa reduca viteza si sa respecte semnalele primite de la agentii de la Rutiera aflati in zona.

259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger