AcasăNewsAccident pe Centura Capitalei. Un elicopter SMURD, chemat pentru a prelua o...

Accident pe Centura Capitalei. Un elicopter SMURD, chemat pentru a prelua o victima

Grav accident cu un microbuz pe A1. S-a declanșat Planul Roșu și s-a chemat un elicopter SMURD

Echipele de salvare au fost chemate sa intervina de urgenta in ajutorul victimelor unui accident rutier, fiind solicitata inclusiv prezenta unui elicopter. O masina si o autoutilitara s-au lovit, in urma cu mai putin de o ora, pe Centura Capitalei.

Accidentul a avut loc putin dupa ora 12, pe drumul de centura, intre localitatile ilfovene Otopeni si Tunari. Cel putin o persoana a fost ranita grav, avand nevoie sa fie dusa cat mai rapid cu putinta la spital, avdn in vedere ca, din cate mentioneaza reprezentantii Centrului Infotrafic, in zona a fost oprita circulatia pentru a se permite aterizarea unui elicopter al SMURD-ului.

Ca urmare a producerii impactului, circulatia in zona, care la un moment dat, dupa cum va spuneam, a fost complet blocata, s-a reluat, dar ingreunat, respectiv cu viteza redusa. Situatia se va mentine asa pana la momentul in care cercetarile menite sa evidentieze cauzele care au dus la producerea accidentului se vor incheia.

O prima ipoteza luata in calcul de catre oamenii legii este aceea ca impactul s-ar fi produs ca urmare ca unul dintre soferi nu ar fi respectat regulile de acordare a prioritatii in trafic.

author avatar
Cristina Stefan
377 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger