AcasăNewsAccident pe calea ferata: un om a murit si alti 9 au...

Accident pe calea ferata: un om a murit si alti 9 au fost raniti

Mai multe echipaje cu medici au intervenit de urgenta la locul unui accident feroviar. Cel putin zece persoane au avut de suferit, dupa ce doua trenuri de calatori s-au lovit, miercuri, in Austria.

Tragedia a avut loc in jurul orei 10, ora locala (ora 11-ora Romaniei), pe o cale ferata din apropiere de Graz, cunoscut drept un oras studentesc, al doilea ca marime din Austria. Coliziunea garniturilor a fost una frontala, drept urmare, din imaginile date publicitatii de presa locala, se observa ca spatiile destinate conducatorilor de tren, respectiv partea frontala a cabinelor, au fost grav avariate in timpul impactului violent.

Astfel ca, din pacate, victima pentru care, in ciuda eforturilor, doctorii nu au mai putut face nimic pentru a o salva este unul dintre conducatorii trenurilor de pasageri care au intrat in coliziune. Conform thelocal.at, restul celor noua persoane care au suferit leziuni- unii dintre ei fiind raniti grav – sunt pasageri. Cu totii au fost dusi la spital, pentur investigatii suplimentare si tratament.

Cauzele producerii accidentului feroviar sunt in curs de investigare, anchetatorii luand in calcul inclusiv varianta unei erori umane.

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger