AcasăNewsAccident in Capitala, pe linia tramvaiului 41: doi raniti si un camion...

Accident in Capitala, pe linia tramvaiului 41: doi raniti si un camion rasturnat pe sine

Au fost momente de spaima pentru calatorii aflati intr-un tramvai care circula pe linia 41, unul dintre cele mai utilizate mijloace de transport in comun din Capitala, care leaga cartierul Ghencea de Piata Presei. Doi oameni au suferit leziuni.

Din primele informatii, un camion a ajuns in fata tramvaiului, iar vatmanul nu a mai putut evita impactul, mijlocul de transport in comun izbind respectivul vehicul, care s-a rasturnat pe sine. S-a intamplat pe sensul de mers catre Casa Presei. Din cate se vede din imaginile surprinse la locul impactului, la scurta vreme dupa producerea accidentului, ca urmare a coliziunii violente, parbrizul tramvaiului s-a facut tandari.

Accidentul a avut loc, din cate a precizat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, la intersectia bulevarului Mihalache cu strada Turda, in jurul orei 9, dupa ce soferul autovehiculului de mare tonaj ar fi vrut sa schimbe directia de deplasare.

Din cate se pare, nu au existat victime din randul calatorilor aflati in mijlocul de transport in comun, fiind raniti doar vatmanul si conducatorul auto. Conform reprezentantului Brigazii Rutiere, la o prima evaluare, leziunile suferite de cei doi barbati nu ar fi grave. Victimele au primit primele ingrijiri de la medicii de pe ambulanta, inainte de a fi dusi la spital, pentru investigatii suplimentare.

Coliziunea a afectat traficul rutier in zona. Conditiile producerii accidentului urmeaza sa fie stabilite de catre oamenii legii ajunsi la fata locului.

sursa foto: b1.ro

256 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger