AcasăNewsAccident in apropiere de statiunea Neptun: Trei oameni au fost raniti

Accident in apropiere de statiunea Neptun: Trei oameni au fost raniti

O tanara si parintii ei au ajuns la spital, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit  de un copac de pe marginea DN 39. Totul s-a intamplat in apropiere de Neptun.

Familia soferitei a trecut printr-o spaima teribila, odata ce autoturismul in care se aflau cele trei persoane – fiica si parintii sai- s-a oprit intr-un arbore, fiind avariat foarte puternic. In urma impactului, atat conducatoarea auto, cat si mama si tatal acesteia au ajuns pe mana medicilor, suferind leziuni care au impus transportul victimelor la spital. Totul dupa ce, in prealabil, cei trei au primit ingrijiti de la personalul de la ambulantele care au ajuns de urganta in zona.

Accidentul care a avut loc, sambata seara, in apropiere de una din cele mai cunoscute statiuni de pe litoratul autohton s-ar fi produs, potrivit reporterntv.net, dupa ce femeia aflata la volan ar fi incercat sa evite un individ care mergea pe mijlocul drumului. Cum timpul de reactie a fost foarte scurt, soferita a tras de volan, pentru a nu-l lovi pe pietonul aflat pe carosabil, insa nu a mai avut timp sa redreseze autoturismul, oprindu-se in arborele de pe marginea soselei.

Politia a deschis o ancheta, urmand sa se stabileasca exact conditiile producerii accidentului, dar si ce masuri se impun in acest caz.

Sursa foto: aiudinfo.ro

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger