AcasăNewsAccident in apropiere de Bucuresti, pe DN5: a intervenit descarcerarea!

Accident in apropiere de Bucuresti, pe DN5: a intervenit descarcerarea!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Inceput de zi cu emotii pentru persoanele aflate in doua masini care s-au lovit, vineri dimineata, pe DN 5, in judetul Ilfov.

Coliziunea autoturismelor, in urma carora doi oameni au fost raniti, a avut loc in jurul orei 7. Impactul a fost atat de puternic, incat persoanele care au avut de suferit au ramas prizoniere intre fiarele contorsionate ale uneia dintre masinile implicate. Ca urmare, la locul accidentului au fost chemati de urgenta medicii, dar si o echipa de descarcerare.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile a explicat, intr-o interventie telefonica in direct la B1 Tv, ca specialistii de la descarcerare au intervenit pentru scoaterea victimelor si ca acestea au fost gasite constiente, fiind preluate cu ambulanta, pentru a fi duse la spital.

Accidentul a avut loc intre localitatile ilfovene Jilava si 1 Decembrie, pe sensul de mers catre Capitala, au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic, precizandu-se faptul ca impactul rutier a ingreunat circulatia in zona, masinile ruland pe o singura banda, cea de-a doua fiind blocata, in urma coliziunii.

Cauzele producerii accidentului urmeaza sa fie stabilite de catre politistii care au ajuns la fata locului pentru a face masuratori si a sta de vorba cu martorii.

279 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger