AcasăNewsAccident grav pe DN 2, in Ialomita: un om a murit, 14...

Accident grav pe DN 2, in Ialomita: un om a murit, 14 persoane sunt ranite

Salvatorii intervin, la momentul de fata, la locul unui accident grav de circulatie, ce a avut loc pe DN 2, pe raza judetului Ialomita, mai exact intre Urziceni si Cosereni.

UPDATE: Sunt informatii triste din directia accidentului de pe DN 2 – un om a pierit, urmare a ranilor suferite in accidentul din Ialomita. Din cate a anuntat secretarul de stat Raed Arafat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, au fost 14 raniti, sapte dintre ei ramanand incarcerati, in urma coliziunii dintre cele patru masini – una dintre ele o dubita in care se aflau mai multi oameni.

Cinci raniti sunt in drum spre Capitala, unul cu un elicopter trimis de la Bucuresti catre zona nedoritului impactului rutier. Restul persoanelor care au avut de suferit de pe urma coliziunii au fost duse la Urziceni, secretarul de stat explicand faptul ca exista posibilitatea sa se ia decizia ca unele dintre aceste persoane sa fie aduse cu ambulante in Bucuresti.

–––-

Primele informatii facute publice dinspre IGSU indica faptul ca sunt mai multe persoane incarcerate si ca in accident au fost implicate patru masini. Ca urmare a faptului ca impactul rutier – in urma caruia, din imaginile surprinse la fata locului se poate vedea ca sunt cel putin dpua autoturisme avariate foarte serios, dar si una rasturnata pe carosabil – a fost activat Planul Rosu de interventie.

Zona in care a avut loc accidentul a fost impazita de cadre medicale si pompieri – unii dintre ei specializati in descarcerare. In ajutorul victimelor au ajuns mai multe ambulante, inclusiv o autospeciala destinate victimelor multiple, si s-a chemat inclusiv un elicopter al SMURD-ului, semn ca e cel putin o persoana care a suferit leziuni mai grave, ce implica transportarea cat mai rapida la spital.

Inca nu se cunosc detalii cu privire la posibilele cauze ce ar fi putut duce la producerea dramei rutiere din aceasta dupa-amiaza de duminica.

sursa foto: Facebook/IGSU

author avatar
Cristina Stefan
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger