AcasăNewsAccident grav pe E81, cu doi soferi incarcerati – unul dintre ei...

Accident grav pe E81, cu doi soferi incarcerati – unul dintre ei a murit

Urmarile unei coliziuni intre doua masini au facut necesara interventia de urgenta a cadrelor medicale de la ISU Satu Mare.

Impactul a avut efecte devastatoare asupra celor doua autoturisme

Accidentul a avut loc joi, cu doar cateva minute inainte de ora 13, pe E 81, la iesire din Satu Mare. La scurta vreme dupa ce au fost alertati, salvatorii au mers in zona, inclusiv cu un echipaj de descarcerare.

Ajunsi la locul impactului, salvatorii au constatat ca exista trei victime – o femeie si cei doi soferi, acestia din urma fiind incarcerati. Conform datelor facute publice de catre reprezentantii ISU Satu Mare, unul dintre conducatorii auto, un barbat in varsta de 50 de ani, a fost dus la spital constient, dar cu traumatisme la nivelul mainilor si picioarelor. Femeia aflata alaturi de acesta in masina a primit, de asemenea, ingrijiri medicale la locul accidentului.

Din pacate, insa, cel de-al doilea sofer, un barbat in varsta de 76 de ani, a suferit leziuni incompatibile cu viata. Omul a fost declarat decedat la fata locului, dupa ce nu a raspuns manevrelor de resuscitare.

sursa foto: Facebook/ISU Satu Mare

author avatar
Cristina Stefan
501 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger