AcasăNewsAccident grav pe DN 7C: un autoturism s-a lovit de un microbuz!

Accident grav pe DN 7C: un autoturism s-a lovit de un microbuz!

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Un apel la numarul unic de urgenta, facut duminica dupa-amiaza, a anuntat ca pe DN 7 C a avut loc un accident de circulatie soldat, se pare, cu mai multe victime.

UPDATE: Potrivit Antena 3, trei oameni ar fi pierit si alte opt persoane ar fi fost ranite, ca urmare a producerii impactului rutier ce a avut loc in conditii nefavorabile circulatiei, ca urmare a starii vremii.

Momentan, nu se cunoaste exact numarul persoanelor care au avut de suferit de pe urma accidentului produs in urma cu doar cateva zeci de minute, dar se pare ca ar exista mai multi raniti si chiar persoane decedate.

Ceea ce se stie, insa, este faptul ca, potrivit Centrului Infotrafic, impactul dintre microbuz si autoturism a avut loc pe DN 7C, drum national ce leaga Curtea de Arges de Pitesti. Cele doua mijloace de transport s-au lovit in zona localitatii argesene Baiculesti.

La locul accidentului au ajuns mai multe ambulante, precum si politistii, acesta din urma fiind si cei care vor stabili, dupa ce vor face masuratori la fata locului si vort sta de vorba cu martorii, cauzele exacte ale producerii accidentului de pe DN 7 C.

207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger