AcasăNewsAccident grav pe A 4. Tinere duse la spital, dupa interventia descarcerarii

Accident grav pe A 4. Tinere duse la spital, dupa interventia descarcerarii

La o zi de la cumplitul accident de autocar produs pe DN 1, in Brasov, aflam ca de aceasta data pe raza judetului Constanta, mai precis pe Autostrada A 4, a avut loc un alt eveniment rutier grav.

Trei femei au ajuns sa fie transportate de urgenta la spital, sambata dimineata, dupa ce masina in care se aflau s-a lovit violent de un autotren. Impactul a fost puternic, acest lucru fiind evidentiat si de faptul ca masina in care se aflau tinerele a fost puternic avarianta, iar victimele au ramas prinse intre fiarele contorsionate, doua fiind scoase – din cate a precizat purtatorul de cuvant al ISU Doborgea intr-o interventie telefonica la postul B 1 Tv -de catre specialistii de la descarcerare. Odata ce persoanele ranite au fost scoase din masina, ambulantele le-au dus la spital, la Constanta.

Accidentul a avut loc pe A 4 Ovidiu-Agigea, in rondul de la Agigea. Momentan cauzele pentru care autoturismul in care se aflau tinerele s-a lovit de TIR nu sunt cunoscute, dar va fi facuta o investigatie menita sa scoata la lumina toate aspectele ce tin de producerea coliziunii violente.

sursa foto: Facebook/ISU

author avatar
Cristina Stefan
189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger