AcasăNewsAccident grav la Vaslui: Doi politisti si-au pierdut viata in misiune!

Accident grav la Vaslui: Doi politisti si-au pierdut viata in misiune!

Doi politisti, angajati ai Serviciului de Informatii si Protectie Interna Vaslui, au murit, joi dimineata, in urma unui accident rutier. Autoturismul in care se aflau cei doi a fost lovit de o autoutilitara care transporta paine.

Ofiterii se indreptau spre serviciu in momentul in care o autoutilitara, care circula cu viteza peste limita legala, a incercat sa evite o vaca de pe marginea drumului, a intrat pe contrasens si a lovit vehiculul in care se aflau oamenii legii, potrivit rtv.net.

„Un autoturism care circula dinspre Vaslui spre Crasna a lovit o vaca aflata pe marginea drumului, dupa care a patruns pe contrasens, intrand intr-o alta masina care circula regulamentar. In urma impactului a rezultat vatamarea corporala grava a pasagerilor din cele doua autoturisme. A fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare, care sa scoata cele doua victime blocate in masina care circula regulamentar”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, Mihaela Straub.

In urma impactului puternic unul dintre politisti a murit la locul accidentului in timpul manevrelor de resuscitare, iar cel de-al doilea a decedat la scurt timp dupa ce a fost transportat la Spitalul Judetean Vaslui.

Victimele aveau 33 de ani, respectiv 43 de ani si se indreptau cu masina de serviciu din Husi spre sediul din Vaslui al Serviciul de Informatii si Protectie Interna Vaslui, aflandu-se in misiune, potrivit sursei citate.

Traficul pe DN 24 a fost blocat in totalitate timp de aproximativ o ora si jumatate, urmare a accidentului.

author avatar
Alina Costache
1.486 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger