AcasăNewsAccident grav in Capitala - un om a murit si trei au...

Accident grav in Capitala – un om a murit si trei au fost raniti

Impactul violent intre o masina, care a izbit alte doua autoturisme ce asteptau la semafor, a curmat viata unei femei si a trimis pe mana medicilor, cu leziuni grave, alte trei persoane.

Salvatorii au preluat ranitii si i-au transportat la doua spitale din Bucuresti (foto arhiva, sursa: Facebook)

Accidentul a avut loc seara trecuta in zona Baneasa, adica nordul Capitalei. A urmat o adevarata desfasurare de forte, menita sa ajute victimele. Mai multe echipaje ale salvatorilor – cadre medicale si pompierii de la descarcerare -au intervenit in zona. La fata locului au fost gasite patru victime, unele dintre ele incarcerate. Ranitii au fost preluati de ambulante si dusi la spitalele Elias si Floreasca. Din pacate, in ciuda eforturilor cadrelor medicale de a o mentine in viata, o femeie a murit.

In tot acest timp, oamenii legii au demarat o investigatie menita sa scoata la lumina conditiile in care s-a produs accidentul. „In cauza a fost intocmit dosar de cercetare penala, care va fi solutionat sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria sector 1”, a precizat, de la locul accidentului, un reprezentant de la Politia Rutiera.

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger