AcasăNewsAccident grav in Arad: un om a murit, un baiat de 17...

Accident grav in Arad: un om a murit, un baiat de 17 ani dus cu elicopterul la spital

Sase persoane au avut de suferit de pe urma coliziunii violente dintre un autoturism si un microbuz. Din pacate, un om nu a mai putut fi salvat.

Accidentul a avut loc in cursul dupa-amiezii de joi, pe DN 7G, la iesirea din orasul Nadlac, catre Arad, din catre informeaza Centrul Infotrafic.

Din cate se poate vedea din imaginile surprinse la fata locului, impactul a fost foarte puternic, avariind ambele autovehicule si prinzand intre fiarele contorsionate doua dintre victime. Pentru extragerea celor doua persoane, specialistii de la descarcerare ajunsi la fata locului au facut eforturi sustinute.

ISU Arad transmite ca o persoana a murit, un baiat de 17 ani a fost preluat, in stare grava, cu un elicopter SMURD si dus la spital, la Timisoara, iar alti patru raniti au fost dusi cu ambulantele la Unitatea de Primiri Urgente Arad, pentru mai multe investigatii de specialitate si tratament.

sursa foto: Facebook/ ISU Arad

author avatar
Cristina Stefan
173 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger