AcasăNewsAccident grav cu un autoturism militar. Comandantul unei baze aeriene, printre raniti

Accident grav cu un autoturism militar. Comandantul unei baze aeriene, printre raniti

O coliziune in care au fost implicate doua masini si un TIR a trimis pe un pat de spital doua cadre ale Ministerului Apararii. Din pacare, alte doua persoane au pierit.

Accidentul a avut loc in aceasta dupa-amiaza, pe DN 22 C, ce leaga localitatile Murfatlar de Cernavoda. Din cauze nelamurite deocamdata, cele doua masini si autotrenul au intrat in coliziune undeva pe raza localitatii constantene Stefan cel Mare.

Din cate anunta Ministerul Apararii, in accident au fost raniti atat comandantul Bazei aeriene 86 Fetesti „Gheorghe Mociornita”, generalul de flotila aeriana Catalin Bahneanu, cat si Dan Nica, plutonierul major care conducea autoturismul militar in care se aflau cei doi, in drumul lor dinspre Fetesti catre Baza aeriana de la Mihail Kogalniceanu. Din comunicatul MApN nu reies detalii despre starea celor doua cadre militare, mentionandu-se doar ca au primit, in prima faza, ingrijiri de la echipajele SMURD, apoi fiind duse la spital.

Din directia Centrului Infotrafic aflam, in schimb, faptul ca accidentul de pe DN 22 C „s-a soldat cu decesul a doua persoane si ranirea grava a altor doua”.

sursa foto: radioconstanta.ro

author avatar
Cristina Stefan
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger