AcasăNewsAccident foarte grav la intrarea in Constanta: Sapte raniti. A fost nevoie...

Accident foarte grav la intrarea in Constanta: Sapte raniti. A fost nevoie de interventia descarcerarii

UPDATE – Bilantul victimelor accidentului de circulatie produs in jurul pranzului la intrare in Constanta a ajuns la opt raniti, doua persoane fiind in coma. Victimele au primit primul ajutor de la medicii de pe ambulante, iar apoi au fost preluate si duse la spital. „In cele trei autoturisme se aflau 12 persoane, opt au fost ranite. Au fost doua persoane incarcerate, doua se afla in stare comatoasa. Copiii se afla in stare stabila”, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Dobrogea, Paula Anghel, conform B1TV.

Spaima cumplita pentru pasagerii aflati in trei autoturisme implicate intr-un accident grav produs miercuri la pranz, la intrarea in orasul Constanta. Sapte persoane au fost ranite, doua fiind prinse intre fiarele contorsionate.

Trei masini in care se aflau mai multi pasageri, printre care si doi copii, s-au lovit pe DN2A, la intrarea in Constanta, dinspre localitatea Ovidiu. Ambulantele au venit de urgenta la fata locului, pentru a le acorda primul ajutor ranitilor.

Din primele incormatii, soferul uneia dintre masini a ajuns pe sensul opus de mers, lovind alte doua autoturisme. „Avem un autoturism care a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu alte doua, care mergeau catre Ovidiu, sapte victime, toate transportate la spital. Nu avem inca detalii despre starea lor de sanatate, a declarat Ciprian Sobaru, reprezentant al Serviciului Rutier Constanta, pentru Replica de Constanta.

Doua dintre victime au ramas prinse intre fiarele unuia dintre autorurismele implicate in coliziune si a fost nevoie de interventia echipelor de descarcerare pentru a le scoate. La aceasta ora, traficul rutier in zona este blocat, potrivit Centrului Infotrafic.

Sursa foto: rtv.net

628 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger