AcasăNewsAccident feroviar grav in Bistrita-Nasaud!

Accident feroviar grav in Bistrita-Nasaud!

Un accident feroviar grav s-a produs, miercuri dimineata, in Bistrita-Nasaud. In urma ciocnirii dintre un tren de marfa si o drezina, aproximativ 14 oameni au fost raniti, doi dintre acestia fiind in stare grava.

Accidentul s-a produs la intrarea intr-un tunel dintre localitatile Monor si Vatava din Bistrita-Nasaud. Marfarul si drezina circulau pe aceeasi linie, aceasta din urma lovind din spate trenul. Garnitura feroviara a redus viteza, iar conducatorul drezinei, crezand ca marfarul s-a distantat, a pornit cu viteza si l-a lovit in plin. Cel care a condus vehiculul nu a apucat sa vada marfarul din cauza unei curbe fara vizibilitate.

„Zona este una foarte dificila. Echipajele au fost nevoite sa mearga pe jos pe teren accidentat mai bine de doi kilometri pana sa ajunga la victime”, a spus pentru Adevarul purtatorul de cuvant al ISU, Marius Rus. Zona fiind una accidentata si greu accesibila pentru mijloacele de transport rutiere, a fost solicitat si un elicopter SMURD pentru preluarea celor doua persoane grav ranite.

FOTO: Bistriteanul.ro.

author avatar
Anca Murgoci
869 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger