AcasăNewsAccident de munca la Costinesti. Doi tineri au murit, prinsi sub un...

Accident de munca la Costinesti. Doi tineri au murit, prinsi sub un mal de pamant!

Sezonul estival incepe cum nu se poate mai prost pentru autoritatile din Constanta, doi tineri pierzandu-si viata joi.

Cei doi tineri erau angajati ai SC Complex Tineretului SRL, firma care detine, printre altele, si discoteca Tineretului din Costinesti. De altfel, cei doi tineri si-au pierdut viata intr-un grav accident de munca produs chiar in fata discotecii amintite.

Cei doi muncitori au sapat un sant de circa patru metri adancime in incercarea de a poza o conducta de apa. Conform ziuaconstanta.ro, malul de pamant s-a surpat si cei doi tineri au fost prinsi sub un munte de pamant.

Desi mai multi martori au sunat la 112, iar pompierii au intervenit prompt, cei doi muncitori nu au mai putut fi salvati. S-a demarat o ancheta, iar Marian Becheanu, inspector-sef adjunct al ITM Constanta, a recunoscut, deja, ca nu s-au respectat masuri importante de siguranta.

„Este evident ca sprijinirea de maluri, ca masura de siguranta, nu a fost respectata”, a fost mesajul transmis de Marian Becheanu. Trupul neinsufletit al unuia dintre cei doi muncitori a fost scos la suprafata dupa mai bine de patru ore de la producerea teribilului accident.

author avatar
Cristi Ionita
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger