AcasăNewsAccident de microbuz pe DN 66A: 13 oameni dusi la spital

Accident de microbuz pe DN 66A: 13 oameni dusi la spital

A fost o adevarata desfasurare de forte, joi dupa-amiaza, pe Drumul National 66A, la locul unui accident rutier ce a avut loc in zona localitatii hunedorene Aninoasa.

Mai multe ambulante SMURD si de la Serviciul Judetean, dar si un echipaj de la descarcerare au fost directionate catre locul accidentului de pe DN 66A, dupa ce s-a activat Planul Rosu de interventie, cum se intampla in cazul accidentelor cu victime multiple.

Din datele facute publice dinspre Centrul Infotrafic al Politiei Romane reiese ca in microbuzul implicat in accident -unul destinat transportului de persoane- se aflau 10 oameni, in timp ce in autoturism erau patru pasageri. „In urma evaluarii medicale, 13 persoane ranite au fost transportate la spital”, transmit reprezentantii IGSU.

Cat despre posibilele cauze ale accidentului, dinspre Centrul infotrafic s-a anuntat ca „soferul autoturismului a efectuat o depasire neregulamentara si a intrat astfel in coliziune cu microbuzul care circula regulamentar, pe sensul de mers Petrosani-Aninoasa”.

sursa foto: Facebook/IGSU

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari

1 COMENTARIU

  1. De mureau atîția oameni într-o zi (vezi și accidentele de pe A1 și din Bistrița-Năsăud) de vreo molimă de pe lista de vaccinări, ne băgau în carantină. Cei mai mulți americani mor din pricina iatrogenezei medicale: tratamente și diagnosticuri greșite, plus investigații mortale. Dar desigur, la noi nu’i așa. Să nu vezi pădurea de copaci.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger