AcasăNewsAccident de microbuz in Arges: sapte raniti, o femeie in stare grava

Accident de microbuz in Arges: sapte raniti, o femeie in stare grava

Mai multi oameni care plecasera, duminica, din Pitesti, cu un microbuz catre locurile de munca, din strainatate, dupa ce au fost acasa de Sarbatori au ajuns pe mana medicilor, dupa ce autovehiculul in care se aflau a fost implicat intr-un accident.

Incidentul care a facut ca microbuzul sa se loveasca de un parapet si sa se opreasca pe camp a avut loc la iesirea de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Primele date indica faptul ca la bordul autovehiculului se aflau soferul si opt calatori. „Dintre acestia doar sapte au avut initial nevoie de ingrijiri medicale. Pasagerii care au avut nevoie de ingrijiri medicale sunt in stare stabila, cu exceptia unei persoane, a unei femei de 33 de ani, care este in stare grava, din primele date aceasta este in stare de coma”, din cate a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Arges, intr-o interventie telefonica la Antena3.

La fata locului au ajuns mai multe ambulante, care au acordat primul ajutor victimelor, dar si echipaje de politie, oamenii legii demarand cercetarile menite sa stabileasca toate conditiile in care s-a produs accidentul.

90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger