AcasăNewsACCIDENT de autocar in Vrancea: Doi morti si cinci raniti GRAV!

ACCIDENT de autocar in Vrancea: Doi morti si cinci raniti GRAV!

Accident grav in judetul Vrancea. Un autocar in care se aflau 74 de turisti ucrainieni s-a rasturnat, joi dimineata, pe DN 2, bilantul accidentului fiind doi morti si cinci raniti in stare grava.

Accidentul s-a produs in jurul orei 03.00, pe DN 2 (E 85), intre localitatile Marasesti si Calimanesti, dupa ce autocarul, care venea din Bulgaria – indreptandu-se spre Kiev, s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea drumului. In autovehicul se aflau 74 de cetateni ucraineni care se intorceau din vacanta din Bulgaria, dar si trei soferi bulgari, potrivit realitatea.net.

O femeie a murit pe loc, urmare a impactului puternic, pentru scoaterea acesteia din autocar fiind nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare, iar un alt barbat – ranit grav – a murit ulterior, la Spitalul Judetean din Focsani.

Alte cinci persoane au fost ranite in urma accidentului, trei dintre ele fiind duse cu ambulantele la Spitalul Judetean din Focsani, celelalte doua primind ingrijiri medicale la fata locului. La locul accidentului au ajuns sapte echipaje de la SMURD si Ambulanta Vrancea.

Ceilalti pasageri au fost preluati de un autocar si dusi la un restaurant din Adjud, unde au primit mancare, dupa care au fost cazati pana cand vor fi preluati de un alt autovehicul care ii va duce pana in Ucraina.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vrancea, Flaviu Chiscop, a declarat ca imediat dupa accident s-a luat legatura cu reprezentantii Consulatului Ucrainei in Romania pentru a organiza impreuna transportul turistilor.

author avatar
Alina Costache
313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger