Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Accident de autocar in Franta, pe fondul conditiilor meteo dificile (VIDEO)

Accident de autocar in Franta, pe fondul conditiilor meteo dificile (VIDEO)

Autor:

Capriciile iernii afecteaza nu doar Romania, ci si alte state europene. In Franta, de exemplu, se banuieste ca tocmai poleiul care a acoperit o sosea ce strabate centrul acestui stat ar fi generat conditiile producerii unui grav accident de autocar, soldat cu patru decese.

 

accid Accident de autocar in Franta, pe fondul conditiilor meteo dificile (VIDEO)Nedoritul eveniment rutier a avut loc la primele ore ale zilei si a cauzat ranirea a peste 20 de persoane din randul celor peste 30 care se aflau la bordul autovehiculului, din cate noteaza presa locala. In interiorul autocarului s-ar fi aflat pasageri de origine portugheza, care ar fi urmat sa ajunga in Elvetia, conform 20minutes.fr. La locul accidetului a fost o adevarata desfasurare de forte, in vederea ajutarii victimelor accidentului.

Ramane, insa, ca anchetatorii locali sa stabileasca exact daca poleiul care ar fi acoperit carosabilul a cauzat deraparea autocarului sau au fost altele cauzele care au condus catre producerea accidentului din apropiere de Charolles, care a curmat vietile a patru persoane.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!