AcasăNewsAccident cumplit la Nadlac! Trei oameni si-au pierdut viata, iar alti 29...

Accident cumplit la Nadlac! Trei oameni si-au pierdut viata, iar alti 29 sunt raniti!

Tragedie de neinchipuit! Doua autocare s-au ciocnit violent, joi dimineata, la Nadlac, in judetul Arad. Trei persoane au murit, iar alte 29 au fost grav ranite.

Accidentul a avut loc intr-o curba de pe DN7, la scurt timp dupa ce un autocar cu 50 de muncitori romani care veneau din Spania a intrat in tara, soferul pierzand controlul volanului si intrand pe contrasens unde a izbit frontal un alt autocar cu numere de Covasna care se indrepta spre frontiera. Si in acest automobil se aflau 50 de pagaeri. In urma impactului, soferii celor doua autocare au pierit, iar 29 dintre pasageri au fost raniti.

La fata locului s-au deplasat mai multe ambulante si echipaje de descarcerare ale pompierilor, iar 25 dintre victime, printre care si copii au fost transportate la spital. Alte patru persoane au primit ingrijiri medicale la fata locului.

Din primele cercetari, politistii au constat ca soferul autocarului care venea din Spania in Romania circula cu o viteza mare si a intrat pe contrasens, intr-o curba, in conditii de vreme rea – carosabil umed, scrie Adevarul.ro.

author avatar
Anca Murgoci
1.290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger