AcasăNewsAccident cumplit in Neamt. Primele declaratii ale unicului supravietuitor

Accident cumplit in Neamt. Primele declaratii ale unicului supravietuitor

 

Singurul supravietuitor al tragediei rutiere din Neamt a primit in spital cumplita veste a urmarilor accidentului in care a fost implicat microbuzul in care se afla, alaturi de alte 9 persoane.

Tanarul are 21 de ani. A reusit sa iasa singur din apa raului Bistrita, unde a ajuns duba plina cu oameni. A fost dus la spital si are un bandaj la cap, unde s-a ranit. Ionut a povestit pentru Mesagerul de Neamt ca nu are idee cum s-a intamplat totul pentru ca dormea in momentul in care masina a ajuns in apa. In microbuzul respectiv se aflau fratele si cumnatul sau. „Nu stiu ce s-o intamplat, m-am trezit in apa, s-a spart geamul din fata. Eram 10 in masina. (…) Ne intorceam de la munca. Lucram ca zilieri, la plantat. De trei saptamani munceam, si la Alba-Iulia, si la Arad”, a povestit, intre altele, tanarul.

Informatia ca e singurul care traieste din autovehiculul ajuns in rau l-a facut sa planga. „Toti au murit? Toti? Toti?”, a intrebat barbatul, conform sursei citate.

Accidentul in urma caruia 9 oameni au murit s-a produs in cursul noptii de miercuri spre joi, pe DN 15, in Viisoara, din judetul Neamt. A fost declarat Planul Rosu, salvatorii desfasurand o adevarata operatiune contra cronometru in cazul de fata.

sursa foto: Facebook/DSU

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger