AcasăNewsACCIDENT cumplit de microbuz, langa BUCURESTI: Trei morti si sapte raniti!

ACCIDENT cumplit de microbuz, langa BUCURESTI: Trei morti si sapte raniti!

Tragedie pe soseaua de Centura a Bucurestilor, joi dupa-amiaza. Trei oameni au pierit si alte sapte persoane au suferit leziuni, dupa ce un microbuz a fost implicat intr-un accident de circulatie.

Impactul a avut loc in urma cu scurt timp pe soseaua de centura a Capitalei, mai exact in zona Popesti-Leordeni. Un TIR si un microbuz s-au lovit frontal, in urma coliziunii deosebit de puternice doua persoane murind pe loc, conform Centrului Infotrafic. O a treia a intrat in stop cardiorespirator, insa, in ciuda manevrelor de resuscitare, medicii s-au vazut nevoiti sa constate decesul pasagerului.

La locul accidentului au intervenit rapid mai multe ambulante, pentru a acorda primul-ajutor ranitilor si a prelua persoanele care au suferit leziuni, pentru a le duce la spital, in vederea continuarii tratamentului. Ca urmare a producerii coliziunii, traficul rutier in zona in care a avut loc impactul este, la aceasta ora, blocat pe ambele sensuri.

Pana la acest moment nu se cunosc exact cauzele ce au dus la producerea accidentului soldat cu decesul a trei persoane si ranirea altor sapte. Urmeaza ca politistii sa deschida o ancheta, sa faca masuratori la fata locului si sa audieze martorii, pentru a stabili ce s-a intamplat.

295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger