AcasăNewsAccident cumplit cu un autobuz scolar - 5 copilasi au pierit (VIDEO)

Accident cumplit cu un autobuz scolar – 5 copilasi au pierit (VIDEO)

Accident teribil pe o strada din orasul american Chattanooga, din statul Tennessee. Cinsi copilasi si-au gasit sfarsitul in timp ce se intorceau de la ore si mai multi colegi de-ai lor au ajuns la spital.

Autobuzul scolar care ii transporta pe copii catre case, la finele zilei de scoala, s-a izbit de un copac. Din cate se poate vedea din imaginile suprinse la locul accidentului, autovehiculul s-a frant in doua, in urma impactului cu arborele. A fost vorba despre o operatiune masiva de salvare.

Din cate a anuntat un reprezentant al politiei locale, la bordul autobuzului se aflau inclusiv prichindei de cinci ani, de gradinita, cat si elevi. Dintre acestia, cel putin cinci nu au putut fi salvati, din pacate. Alti 23 au fost dusi la spitale, cu ambulantele, dupa ce au suferit leziuni de gravitati diferite, din cate s-a anuntat din directia Departamentului de Pompieri din Chattanooga.

Cauza exacta a producerii accidentului urmeaza sa fie stabilita in cadrul unei anchete, in cadrul carora urmeaza sa fie analizate datele procesate pe cutia neagra, dar si imaginile surprinse de camerele instalate la bord, din cate a precizat oficialul politiei. Se stie ca soferul, un tanar in varsta de 24 de ani, a fost arestat.

[youtube]aWjFGrqVGq4[/youtube]

sursa foto: Twitter/ChattFireDept

98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger