AcasăNewsPlan Rosu - accident cu un autobuz, in Maramures: 10 oameni, la...

Plan Rosu – accident cu un autobuz, in Maramures: 10 oameni, la spital

Coliziunea dintre un autobuz si un camion a trimis la spital mai multe persoane, din randul celor 50 de oameni aflati la bordul vehiculului destinat transportului de pasageri.

 

UPDATE: DSU anunta ca au fost „17 persoane ranite transportate la spital pentru investigatii suplimentare, doua dintre acestea in stare mai grava, dar constiente”.

Reprezentantii ISU Maramures mentioneaza, pe Facebook, faptul ca „in urma accidentului au rezultat 18 victime, din care una a refuzat transportul la spital, iar o victima a ramas incarcerata fiind descarcerata de catre echipajul de pompieri din Sighetu Marmatiei”.

Inca nu se cunosc detalii despre circumstantele in care s-a produs accidentul rutier care a trimis toti acesti oameni pe mana medicilor.

Accidentul a avut loc in zona localitatii maramuresene Vadu Izei. A fost declansat Planul Rosu, autoritatile mobilizandu-se pentru a trimite cat mai rapid la fata locului ajutoare – ambulante si un echipaj de descarcerare.

Din cele mai recente date facute publice dinspre Departamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Ministerului de Interne, via Facebook, rezulta ca 10 oameni au fost dusi deja la spital, doi „in stare grava”, si ca la locul accidentului „mai sunt sapte persoane ranite”. Dupa coliziune, una dintre victime ramasese prinsa intre fiarele contorsionate. Salvatorii au descarcerat-o, iar apoi persoana respectiva a primit ajutor de la cadrele medicale ajunse la locul coliziunii rutiere, pe DJ 186.

sursa foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger