AcasăNewsAccident cu victime colaterale

Accident cu victime colaterale

O tanara din Constanta se zbate intre viata si moarte, dupa ce a fost implicata, indirect, intr-un accident de circulatie.

Tanara astepta sa traverseze strada, moment in care doua masini s-au ciocnit. Vrand sa evite impactul cu o autoutilitara Ford, soferul unui Volkswagen Golf a tras prea mult de volan si a ajuns pe trotuar.

Volkswagenul a intrat in plin intr-un semafor, l-a daramat, iar semaforul i-a cazut tinerei in cap. Fata a fost transportata de urgenta la spital, fiind in stare grava.

Ambii soferi risca sa se aleaga cu dosare penale, soferul de pe autoutilitara Ford pentru ca nu s-a asigurat la plecarea de pe loc, iar cel de pe Volkswagen Golf pentru ca circula cu viteza.

author avatar
Cristi Ionita
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger