AcasăNewsAccident cu un mijloc de transport in comun. Un autobuz a ajuns...

Accident cu un mijloc de transport in comun. Un autobuz a ajuns pe trotuar: 3 raniti

Pasagerii aflati, marti, intr-un mijloc de transport din Brasov au trecut printr-o experienta pe care nu o vor uita prea curand, dupa ce autobuzul in care se urcasera s-a lovit de un autoturism, parasind soseaua si oprindu-se pe spatiul destinat circulatiei pietonilor.

Trei oameni au fost raniti, avand nevoie de ingrijiri medicale. Este vorba, potrivit monitoruexpres.ro, despre un calator din autobuzul implicat in accidentul ce a avut loc pe strada Alexandru Ioan Cuza, din Brasov, si doi pasageri din masina care a intrat in coliziune cu mijlocul de transport in comun. In ajutorul lor au venit medicii de la Ambulanta, solicitati sa intervina de urgenta la locul accidentului. Din fericire, nu au existat alte victime din randul pietonilor.

Deocamdata nu se cunosc exact cauzele care au dus la producerea impactului in urma caruia autovehiculul destinat transportului public de persoane a ajuns de pe carosabil pe trotuar, insa politia a descis o ancheta in vederea elucidarii circumstantelor in care a avut loc nedoritul eveniment rutier.

sursa foto: ziarulceahlaul.ro

140 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger