AcasăNewsAccident cu trei raniti, pe soseaua de centura a Capitalei

Accident cu trei raniti, pe soseaua de centura a Capitalei

Dimineata acestei prime zile a saptamanii a inceput prost pentru soferii si pasagerii a doua autoturisme, care au intrat in coliziune pe soseaua de centura a Capitalei, din zona localitatii Tunari, pe sensul catre orasul ilfovean Otopeni.

O masina condusa de o femeie a lovit o alta, in care se aflau mai multe persoane. La locul accidentului au intervenit mai multe ambulante, dar si echipaje ale politiei. Din cate anunta Romania TV, in urma impactului au fost raniti atat conducatoarea auto a masinii despre care se crede ca ar fi provocat aceasta coliziune, cat si alti doi pasageri din masina lovita. Toti au avut nevoie de prezenta medicilor.

Impactul s-a produs inainte de ora 8, ca urmare la o ora in care circulatia e intensa, oamenii straduindu-se sa ajunga la timp la lucru sau sa isi duca la scoala sau la gradinita copiii. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei, accidentul din judetul Ilfov a dus, temporar, la ingreunarea circulatiei in perimetrul respectiv, formandu-se coloane de autoturisme in ambele sensuri de mers.

Cauzele producerii accidentului pe DN Centura Bucuresti vor fi stabilite de catre oamenii legii care au ajuns in zona si s-au ocupat de masuratori.

sursa foto: portalsm.ro

136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger