AcasăNewsUPDATE Accident cu un mort si doi raniti pe DN79A. S-a chemat...

UPDATE Accident cu un mort si doi raniti pe DN79A. S-a chemat elicopterul SMURD

Un accident cu urmari grave a facut necesara prezenta pe DN79A, in judetul Arad, a unui elicopter SMURD, care sa preia cat mai rapid una dintre victime.

 

A fost o adevarata desfasurare de forte la locul accidentului, in ajutorul celor trei victime (foto: ISU ARAD)

UPDATE: Din pacate, un om a murit in urma accidentului. Este vorba despre una dintre persoanele ramase incarcerate dupa impactul violent. ISU Arad anunta faptul ca, dupa ce s-a incercat 50 de minute resuscitarea unui barbat vazut victima accidentului produs la ieseirea din Barsa spre localitatea Buteni, s-a declarat decesul acestuia.

Cealalta victima care a avut nevoie de descarcerare, o femeie, a fost dusa la spital cu elicopterul ajuns la locul accidentului.

A treia persoana ranita – cea preluata de o ambulanta de la SMURD – este „in stare buna”, mentioneaza aceeasi sursa.

–––––––

Este vorba despre una dintre cele trei persoane ranite in urma unui accident produs la Barsa. Coliziunea rutiera dintre doua autoturisme, de pe DN79A Sebis-Ineu, a avut loc duminica dupa-amiaza. Cadrele medicale ajunse la fata locului au evaluat victimele – doua dintre ele gasite inconstiente si ramase prinse intre fiarele contorsionate, din cate anunta presa locala – si au decis sa se cheme in zona un aparatul de zbor al SMURD.

La fata locului au ajuns si echipaje de politie. Oamenii legii urmeaza sa faca o ancheta pentru a lamuri conditiile in care s-a produs impactul. Circulatia in zona a fost afectata mai multe zeci de minute.

author avatar
Cristina Stefan
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger