AcasăNewsAccident cu trei autovehicule, inclusiv un autocar: un mort si un ranit...

Accident cu trei autovehicule, inclusiv un autocar: un mort si un ranit grav, in judetul Iasi

A fost o adevarata desfasurare de forte, marti dupa-amiaza, dupa ce la numarul unic de urgenta s-a anuntat producerea unui accident in care fusesera implicate un autocar, un autoturism si un microbuz.

Catre locul accidentului – DN 28, mai exact pe raza localitatii iesene Baltati – s-au indreptat mai multe ambulante, una destinata interventiilor la accidente cu victime multiple, precum si echipaje de pompieri -descarcerare si de politisti.

Din pacate, soferul autoturismului nu a mai putut fi salvat, oricat au incercat cadrele medicale ajunse la interventie. De asemenea, conducatorul autocarului a suferit leziuni grave, din cate au anuntat reprezentantii Centrului Infotrafic. Barbatul a fost dus la spital. Conform aceleiasi surse, coliziunea s-ar fi produs „ca urmare a patrunderii pe contrasens a autoturismului”.

Pe durata in care s-au acordat ingrijiri victimelor, dar si in intervalul in care s-au facut masuratorile si cercetarile impuse in astfel de situatii, circulatia in zona a fost blocata.

author avatar
Cristina Stefan
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger