AcasăNewsAccident cu sase victime pe DN 7

Accident cu sase victime pe DN 7

Momente de groaza pentru pasagerii a doua autoturisme care au fost implicate, vineri dimineata, intr-un grav accident de circulatie ce a avut loc pe Dn 7, la Pecica. In zona au ajuns echipaje de la salvare si descarcerare, dar si politia.

Din pacate, din cate anunta aradon.ro, se pare ca pentru salvarea uneia dintre cele sase persoane aflate in autovehiculele implicate in nedoritul eveniment rutier medicii nu au mai putut face nimic.

Restul celor cinci oameni care au avut de suferit de pe urma accidentului au primit primele ingrijiri de la medicii de la Ambulante, care au raspuns apelului prin care s-a anuntat producerea coliziunii. Odata evaluata starea ranitilor, medicii au decis in cazul carora se impune transportul la spital, pentru alte investigatii medicale amanuntite si tratament.

Cele doua autovehicule s-au lovit in zona localitatii aradene Pecica, pe DN 7, care face legatura intre Arad si Nadlac. Conform centrului infotrafic, una dintre masini a ajuns pe contrasens, intrand in coliziune cu celalalt autoturism.

Conditiile exacte in care s-a produs accidentul urmeaza sa fie stabilite, in cadrul unei cercetari, de catre politistii locali.

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger