AcasăNewsAccident cu opt raniti, pe DN 39, intre Constanta si Mangalia

Accident cu opt raniti, pe DN 39, intre Constanta si Mangalia

Doua masini s-au lovit, pe raza judetului Constanta, iar opt dintre pasagerii aflati in autoturismele respective au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs noaptea trecuta, pe DN 39, drum ce leaga municipiul Constanta de Mangalia. La iesirea din localitatea Agigea, un autovehicul in care se aflau sase persoane si la volanul caruia era un cetatean chinez s-a lovit de un alt autoturism, in care calatoreau trei persoane.

In urma impactului, cinci dintre pasagerii aflati in primul autovehicul si toti ocupantii celei de-a doua masini implicate in coliziune au suferit leziuni, avand nevoie de ingrijiri medicale, potrvit cugetliber.ro. Dupa ce au primit ingrijiri de la personalul de la ambulantele ajunse la locul accidentului rutier, cele opt victime au fost duse la spital, pentru investigatii suplimentare.

Cele doua autoturisme au fost puternic avariate ca urmare a accidentului, iar pe sosea au ajuns, pe o raza de cativa metri, bucati de sticla din geamurile facute tandari. La locul accidentului au ajuns si politisti, care au demarat o ancheta pentru a elucida cauzele producerii coliziunii.

Sursa foto: newscluj.ro

224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger