AcasăNewsAccident cu o aeronava cu zeci de pasageri la bord, in Pakistan

Accident cu o aeronava cu zeci de pasageri la bord, in Pakistan

La cateva zile de cand aparatul de zbor care transporta jucatorii, dar si staff-ul tehnic al unei echipe braziliene s-a zdrobit de sol, intr-o zona inalta din Columbia, un aparat de zbor apartinand unei companii aeriene pakistaneze a fost de negasit, dupa ce specialistii au pierdut legatura cu echipajul.

UPDATE: Din cate a anuntat compania aeriana, pe site, la bordul avionului se aflau 42 de pasageri, dintre acestia 9 femei si 2 copii, precum si 5 membri ai echipajului si un inginer. Aceeasi sursa mentioneaza ca ar fi vorba despre trei pasageri straini la bord, si anume doi cetateni austrieci si un chinez. Momentan nu se stie daca exista supravietuitori ai acestui accident.

Presa internationala prezinta poze cu epava in flacari a avionului prabusit intr-o zona montana. De altfel, au aparut si primele imagini de la locul accidentului, despre care va avertizam ca sunt greu de privit:

[youtube]BueUBj9jiZk[/youtube]

[youtube]gJQ8B-TuTn0[/youtube]

[youtube]wJrSclvZNOo[/youtube]

 

–-

Conform presei internationale, aeronava avea la bord peste 40 de oameni si facea o cursa interna, adica plecase din orasul Chirtral, urmand sa ajunga in capitala tarii, adica pe aeroportul din Islamabad.

La un moment dat, insa, aparatul de zbor a disparut de pe radare, undeva intr-o zona montana. Nu se stiu momentan motivele pentru care nu s-a mai putut lua legatura cu echipajul de la bord, insa pe masura ce timpul trece, par sa se confirme cele mai negre temeri ale specialistilor, acelea ca avionul s-ar fi prabusit.

sursa foto: Facebook

142 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger