AcasăNewsAccident cu doua mijloace RATB: tramvai deraiat si calatori in grija medicilor

Accident cu doua mijloace RATB: tramvai deraiat si calatori in grija medicilor

Cativa calatori aflati la bordul unui tramvai si al unui autobuz care rulau, in jurul pranzului, pe Soseaua Mihai Bravu, la intersectia cu Strada Baba Novac, au avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce mijloacele destinate transportului in comun s-au lovit.

 

UPDATE: Reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti au dat cateva detalii cu privire la accidentul produs pe linia tramvaiului 1, mntionand faptul ca, in ajutorul calatorilor s-a venit cu autobuzul-naveta 634, al carui traseu a fost prelungit pana la Bucur Obor, dar si ca pasagerii au avut la dispozitie si o alta linie-naveta de autobuze, care au rulat intre Bucur Obor si intersectia Caii Dudesti cu Soseaua Mihai Bravu. „Un accident rutier petrecut luni, 12 decembrie 2016, in jurul orei 12.05, in intersectia Sos. Mihai Bravu cu Str. Baba Novac, intre un tramvai linia 1 si un autobuz de pe linia 634, a provocat deraierea cu doua boghiuri a tramvaiului si blocarea liniei 1. Accidentul s-a soldat cu ranirea a trei persoane aflate in autobuz, care au fost duse la spital”, au anuntat oficialioi RATB intr-un comunicat.

–-

La fata locului au ajuns mai multe ambulante, cu personal medical care a acordat primul-ajutor celor trei persoane care au avut de suferit de pe urma accidentului. Nu se stie cu precizie daca au fost doar trei victime sau mai multe si nici in ce stare sunt persoanele vatamate care au fost duse la spital.

Ce se stie este faptul ca in zona circulatia rutiera este afectata, iar cea a tramvaielor, pe sensul dinspre Baba Novac, blocata. In urma impactului, tramvaiul – care circula pe sensul catre Bucur Obor – a sarit partial de pe sine, ramanand, practic, blocat in mijlocul intersectiei. Acolo a ramas, temporar, si autobuzul implicat in accident, cel putin pana la efectuarea masuratorilor impuse de ancheta pe care o fac oamenii legii, in vederea stabilirii tuturor conditiilor in care s-a produs impactul.

sursa foto: Facebook/ISUBIF

229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger