AcasăNewsAccident cu doua microbuze si un autoturism, pe A 1, in Timis

Accident cu doua microbuze si un autoturism, pe A 1, in Timis

Mai multe ambulante, dar si echipaje de descarcerare, de politie si de pompieri au ajuns de urgenta, marti in jurul pranzului, e autostrada A 1, la locul unui accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme.

UPDATE 2: S-a aflat, oficial, ca in urma accidentului, o femeie in varsta de 67 de ani a fost dusa la spital, pentru investigatii suplimentare, dupa ce aceasta acuza dureri in zona abdominala.

Totodata, reprezentantii ISU Timis au transmis faptul ca la originea incidentului rutier a stat o explozie a unui cauciuc al unuia dintre cele doua microbuze implicate in accidentul de fata.

Trebuie mentionat faptul ca la bordul unuia dintre microbuze se aflau 8 persoane, unul dintre pasageri fiind copil.

UPDATE: „La nivelul judetului Timis s-a activat partial planul ROSU de interventie, fiind alertate mai multe echipaje medicale si spitalele din zona care dispun de unitati de primiri urgente”, au anuntat reprezentantii IGSU despre accidentul de pe A 1.

–-

Pana la momentul de fata nu se stie exact cate persoane au fost afectate de pe urma impactului.

ce se stie este faptul ca incidentul rutier s-a produs undeva la kilometrul 474, pe raza localitatii timisene Iosifalau, pe sensul Lugos-Timisoara, potrivit Infotrafic.  „O autoplatforma pe care se afla un microbuz, tractata de un alt microbuz, a intrat in balans si a acrosat un autoturism”, au explicat reprezentantii Centurlui din cadrul Politiei Romane.

Soferii care au drum in zona trebuie sa tina cont de faptul ca, urmare a acestui accident, circulatia in zona este blocata, oamenii legii luand decizia sa devieze traficul rutier pe DN6 Lugoj – Timisoara, din nodul rutier Balint.

sursa foto: ISU Timis

author avatar
Cristina Stefan
107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger