Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Accident cu doua autobuze, la Satu Mare. 12 raniti, doua victime fiind incarcerate

Accident cu doua autobuze, la Satu Mare. 12 raniti, doua victime fiind incarcerate

Autor:

Alertati despre producerea unui accident in care au fost implicate doua autobuze care s-au lovit pe drumul european E 81, la iesirea din Satu Mare, salvatorii locali s-au mobilizat rapid. Au pornit, cu mai multe ambulante, inclusiv cu o autospeciala de Terapie Intensiva mobila, dar si echipaje de descarcerare catre locul unde s-a produs coliziunea.

 

accident autobuz 350x263 Accident cu doua autobuze, la Satu Mare. 12 raniti, doua victime fiind incarcerateOdata ajunsi acolo au gasit doua victime incarcerate – unul dintre soferi si o tanara de 29 de ani, “care a fost proiectata prin geam si a fost prinsa sub roata autobuzului”. Specialistii in descarcerare au facut eforturi considerabile pentru a-i scoate pe cei doi cat mai rapid, pentru a-i putea duce la spital, in Satu Mare.

accident autobuz2 350x263 Accident cu doua autobuze, la Satu Mare. 12 raniti, doua victime fiind incarcerateTot pe mana medicilor de la spitalul satmarean au ajuns si celelalte 10 persoane ranite in accidentul de pe E 81.

accident autobuz3 350x263 Accident cu doua autobuze, la Satu Mare. 12 raniti, doua victime fiind incarcerateInca nu se cunosc detalii cu privire la conditiile in care s-a produs accidentul, dar aceste aspecte urmeaza sa fie stabilite de politisti.

sursa foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta



    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!