AcasăNewsAccident cu 17 raniti - doua autobuze s-au ciocnit, la Pitesti

Accident cu 17 raniti – doua autobuze s-au ciocnit, la Pitesti

A fost o interventie de proportii a specialsitilor in situatii de urgenta, vineri inainte de ivirea zorilor, la locul unui accident produs la Pitesti. Doua autobuze in care se aflau mai mult de 80 de muncitori de la „Dacia” s-au lovit puternic, vineri dimineata, 17 persoane aflate la bordul acestora avand nevoie de ajutorul medicilor.

A fost declansat Planul Rosu de interventie, astfel ca au intervenit in ajutorul ranitilor mai multe ambulante de la serviciul judetean Arges, dar si de la SMURD, precum si o autospeciala de descarcerare si echipaje de politisti.

Unul dintre soferi a ramas prins intre fiarele contorsionate, fiind nevoie de interventia pompierilor pentru a fi scos si trimis cu o ambulanta la spital. In total au fost 17 persoane care s-au ales cu traumatisme, care au fost transportate catre unitati medicale din Pitesti. Se pare ca doar patru victime ale accidentului au ramas internate, restul fiind externate dupa ce au fost supuse investigatiilor medicale.

Primele informatii conduc spre varianta ca impactul s-a produs pe fondul „nepastrarii distantei” corespunzatoare in mers, din cate a precizat un reprezentant al IPJ Arges.

foto: Facebook/ISU Arges

author avatar
Cristina Stefan
244 afisari

1 COMENTARIU

  1. Aici ai o echipă senzațională!
    Oportunitatea este extraordinară! Nu ai nimic de pierdut! Ai numai de câștigat! Îți oferim seriozitate și încredere! Profită de această oportunitate!
    florp2560@yahoo.ro

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger