Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Accident aviatic, cu o aeronava cu 39 de oameni la bord, in Siberia

Accident aviatic, cu o aeronava cu 39 de oameni la bord, in Siberia

Autor:

Un accident in care a fost implicata o aeronava ruseasca ce avea 39 de persoane la bord a avut loc in aceasta dimineata. In timp ce presa internationala vorbeste despre o prabusire a avionului, media rusa invoca o aterizare fortata.

 

harta 350x209 Accident aviatic, cu o aeronava cu 39 de oameni la bord, in SiberiaEste vorba despre un avion al Ministerului rus al Apararii, care a cazut undeva pe raza localitatii Tiksi. Conform rian.ru, care – e important de subliniat – vorbeste despre o aterizare de urgenta, si nu despre o prabusire a aparatului de zbor- la momentul producerii accidentului, aeronava transporta 32 de pasageri si avea un echipaj de 7 persoane.

In ciuda primelor informatii vehiculate, care anuntau si pierderi de vieti omenesti, s-a subliniat ca toti cei aflati la bord au supravietuit impactului si ca au fost 38 de oameni dusi la spital. Oamenii aflati la bord au suferi leziuni, starea a 16 dintre ei fiind mai grava, conform siberiantimes.com.

La nivel de cauze ale producerii accidentului, se iau in calcul mai multe variante, printre ele si conditiile meteo nefavorabile, dar si o posibila eroare umana.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!