AcasăNewsAbonatii Dolce, de astazi fara posturile grupului Pro. Doua canale HBO in...

Abonatii Dolce, de astazi fara posturile grupului Pro. Doua canale HBO in locul lor

(foto: ziuaveche)

Programele tv ale grupului Pro au fost scoase miercuri noapte, la ora 00:00, din grila de programe a retelei Dolce, detinute de Romtelecom. Doua canale HBO, dar si alte posture de calitate, vor inlocui posturile Pro.

 

(foto: ziuaveche)

“Ca urmare a cererilor financiare nerezonabile exprimate de ProTV S.A. catre Romtelecom, de crestere de 3 (trei) ori a costurilor de difuzare a celor 11 canale ale grupului (ProTV, ProTV International, ProTV HD, Acasa TV, Acasa Gold, Acasa HD, ProCinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH1) pe platformele TV ale Romtelecom, negocierile dintre cele doua parti au esuat. Astfel, Romtelecom este fortata, incepand de astazi, 3 ianuarie, sa retraga cele 11 canale din grila TV a abonatilor Romtelecom”, apare in pozitia oficiala a Romtelecom, remisa Paginademedia.ro, la putin timp dupa scoaterea canalelor din grila.

Totodata, in comunicatul trimis de Romtelecom se mai precizeaza ca “incepand cu data de 3 ianuarie, Romtelecom inlocuieste posturile grupului Pro TV S.A. cu canale noi, de cea mai buna calitate: HBO, HBO Comedy, BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News, France 24, MTV Hits, Mooz Hits, iar pentru abonatii cu receptoare HD: Eurosport 1 HD si Shorts HD”.

Romtelecom si-a exprimat regretul pentru inconvenientele create clientilor sai. “Aducem asigurari tuturor clientilor nostri ca suntem dispusi sa continuam sa gasim o solutie amiabila, cu obiectivul de a cadea de acord asupra unui pret stabil si corect pentru transmiterea canalelor grupului. Speram in continuare ca Pro TV S.A va intelege realitatile pietei din Romania si se va gandi la consumatorii sai”, se mai arata in pozitia oficiala exprimata de Romtelecom.

Trustul ProTV a mentionat, la randul sau, intr-un comunicat de presa, publicat pe pagina proprie de internet, ca “succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazeaza in primul rand pe atractivitatea Pro TV si a altor canale romanesti”, ceea ce determina “intr-o proportie covarsitoare decizia de abonare”.

Grupul Pro TV S.A. regreta situatia create si a reamintit publicului modalitati alternative de receptionare a canalelor Pro: semnalele terestre pentru canalul Pro TV, ceilalti distribuitori de cablu si satelit, precum si portalul voyo.ro, contra unui abonament lunar.

author avatar
Alina Costache
866 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger