Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Abia ce l-au invitat, ca Dragnea se declara gata sa mearga la Comisia de Aparare

Abia ce l-au invitat, ca Dragnea se declara gata sa mearga la Comisia de Aparare

Autor:

Nici bine nu s-a aflat ca va fi chemat, zilele viitoare, la Comisia de Aparare, ca seful PSD a si raspuns afirmativ, prin intermediul presei, anuntului formulat de liberalul Marcel Vela.

 

dragnea 2 350x224 Abia ce l au invitat, ca Dragnea se declara gata sa mearga la Comisia de AparareCu o mentiune – ca s-ar astepta ca la audieri la comisia in cauza sa fie invitat si seful Serviciului de Protectie si Paza. “Asa ne trebuie, pentru ca am vorbit, sa ne cheme la audieri. Eu voi merge la orice Comisie parlamentara care o sa ma cheme (…) n-am inteles de ce nu e chemat dl Pahontu. Inteleg ca PNL-ul n-are curaj, n-are voie sa cheme pe cineva de la Servicii”, a conchis Dragnea.

Seful Comisiei parlamentare pentru Aparare a transmis, luni, ca forul asteapta unele lamuriri cu privire la decizia de a renunta la SPP. “Am decis sa invitam saptamana viitoare pe domnul presedinte al PSD, Liviu Dragnea, astfel incat sa ne prezinte dovezile concrete privind aceste acuzatii si decizia pe care a luat-o impreuna cu colegii social-democrati, de a renunta la serviciile SPP”.

sursa foto: Facebook/Liviu Dragnea    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!