AcasăNewsA UIMIT o lume intreaga: Omul cu stomacul de cauciuc a venit...

A UIMIT o lume intreaga: Omul cu stomacul de cauciuc a venit in Romania. Imagini socante!

Stevie Star este un fenomen mondial, avand unul dintre cele mai ciudate “talente”: poate inghiti si aduce inapoi orice, fara a intampina probleme.

Omul cu stomacul de cauciuc a ingurgitat un bec si in scurt timp l-a scos inapoi pe gura spre marea uimire a invitatilor Simonei Gherghe. Ca sa isi demonstreze calitatile nebunesti, el a inghitit cinci monede  numerotate, si le-a scos in ordinea dorita de Simona Gherghe si invitatii ei.

„Mananc de 30 de ani chipsuri, ciocolata si beau multa cola, nimic altceva. Am fost verificat de medici. Ei inteleg cum inghit, dar nu si cum selectez ce aduc inapoi”, a spus Stevie, la Acces Direct.

Unii dintre dintre cei chemati in platoul emisiunii pentru a se convinge ca tot ceea ce vad este adevarat au declarat ca se simt rau, dupa ce au vazut demonstratiile.

„Doua zile nu voi mai putea manca nimic”, s-a plans si Buzdugan.

Specialul invitat al Simonei Gherghe a mai inchitit si un inel, un lacat incuiat si cheia lacatului, iar apoi, in interiorul stomacului a descuiat lacatul si a prins inelul de el, dupa care a incuiat la loc si a scos totul afara.

author avatar
Alina Costache
1.390 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger