AcasăNewsA treia zi de audieri, dupa incendiul din Bamboo

A treia zi de audieri, dupa incendiul din Bamboo

Chiar daca anchetatorii inca nu au putut ajunge, cel putin pana luni dupa pranz, in ceea ce fusese pana sambata la primele ore cladirea clubului Bamboo, in care lumea petrecea la final de saptamana sau la diferite evenimente, pentru ca a ramas un focar activ, din care iese fum, investigatiile sunt in plina desfasurare. In sensul in care politistii continua audierile.

Astfel ca la Politia Capitalei s-au prezentat si luni mai multe persoane de la care oamenii legii spera sa obtina informatii utile anchetei menite sa lamureasca exact conditiile in care s-a produs incendiul anuntat autoritatilor undeva in jurul orei 3.30, sambata dimineata. La audieri a ajuns inclusiv Joshua Castellano, fondatorul clubului Bamboo. Acesta nu a facut declaratii in fata presei, inainte de a ajunge sa discute cu oamenii legii, undeva in jurul orei 12. Audierile sunt in plina desfasurare si la momentul de fata.

A vorbit, in schimb, cu presa, Ciro Castellano, actionar, la randul sau, la clubul facut scrum. „Ciudat este ca a luat foc prea repede si nu in incinta unde era lume, in alta parte. (…) Toata lumea a iesit afara si in locatia Bmboo nu era foc, dupa aia a venit”, a mentionat cel dintai.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti

59 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger